Garliavos sulčių spaudykla darbus pradeda nuo 08.30 (penktadienio)

SVARBIAUSIA INFORMACIJA

1. Mažiausias kiekis reikalingas sultims pasterizuoti yra 50 kg obuolių (2 dideli „cukriniai/bulviniai” maišai). Iš dviejų obuolių maišų išspaudžiama apie 30 litrų sulčių;

2. Paruoškite vaisius ir daržoves:

  • moliūgus prašome supjaustyti obuolio dydžio gabalais (sudėkite atskirai nuo obuolių);
  • morkos turi būti nuplautos (sudėkite atskirai nuo obuolių);
  • burokus prašome nulupti (sudėkite atskirai nuo obuolių);
  • perrinkite obuolius, išmeskite sugedusius vaisius, nes nuo obuolių kokybės labai priklauso išspaustų sulčių kokybė ir galiojimo laikas.

3. Atvežkite vaisius dėžėse ar užrištuose maišuose;

4. Pasirinkite kokiose pakuotėse norėsite atsiimti savo sultis: 5 litrų skaidriose ar 3 litrų pastatomose pakuotėse.

5. Atlikę Jūsų užsakymą – Jums paskambinsime, o Jūs atsiimsite jau išspaustas, pasterizuotas ir supakuotas sultis.

KAINOS

5 L skaidri pakuotė - 2,80 Eur
3 L pastatoma pakuotė - 2, 50 Eur

Nepasterizuotos „žalios” sultys – kaitinimui namų sąlygomis, vyno ar sidro gamybai

1 litro sulčių spaudimo kaina:

  • obuolių, kriaušių, morkų (ne mažiau, kaip 2 maišai)  – 0,30 €
  • svarainių, vynuogių (ne mažiau, kaip 5 kibirai) – 0,60 €
Būtinai atsivežkite tarą išspaustoms sultims supilti: kibirus su dangčiais, bidonus, 18 l butelius, vyno butelius.

LAIKYMO SĄLYGOS

Pasterizuotų sulčių vartojimo sąlygos

  • Atidarius – suvartoti per mėnesį, laikant šaldytuve – per 3 mėnesius;
  • Kranelis visada turi būti apsemtas sultimis, kad nepatektų oras ir sultys nepradėtų rūgti;
  • Sultyse gausu skaidulų, mineralų ir ląstelienos – galimos natūralios nuosėdos.

Sandėliavimo sąlygos

  • Sandėliavimo temperatūra 0 – +15°C;
  • Nepradarytas sultis rekomenduojame laikyti iki 12 mėnesių;
  • Nelaikyti tiesioginiuose saulės spinduliuose;
  • Nelaikyti arti šilumos šaltinių: radiatorių, židinių, šildomų grindų;
  • Pakuočių nenešti laikant už kranelio;
  • Saugoti nuo pažeidimų ir ypač nuo graužikų.
Call Now Button