1. Mažiausias kiekis reikalingas sultims pasterizuoti yra 50 kg obuolių (2 dideli „cukriniai/bulviniai” maišai). Iš dviejų obuolių maišų išspaudžiama apie 30 litrų sulčių;
2. Paruoškite vaisius ir daržoves:
3. Atvežkite vaisius dėžėse ar užrištuose maišuose;
4. Pasirinkite kokiose pakuotėse norėsite atsiimti savo sultis: 5 litrų skaidriose ar 3 litrų pastatomose pakuotėse.
5. Atlikę Jūsų užsakymą – Jums paskambinsime, o Jūs atsiimsite jau išspaustas, pasterizuotas ir supakuotas sultis.
Nepasterizuotos „žalios” sultys – kaitinimui namų sąlygomis, vyno ar sidro gamybai
1 litro sulčių spaudimo kaina:
Pasterizuotų sulčių vartojimo sąlygos
Sandėliavimo sąlygos